Domácí pekárna chleba ETA 2147 90010 Duplica Vital + Prodloužená záruka 5 let na motor

Doprava zdarma
Záruka 5 let
Domácí pekárna chleba ETA 2147 90010 Duplica Vital
Prodlužka záruky ETA. Tuto službu poskytovanou nad rámec zákonné záruky je nutné aktivovat pomocí registračního formuláře. ... Zobrazit celý popis
Katalogové číslo: 32416
momentálně vyprodáno
podívejte se prosím na aktuálně dostupné produkty

Potřebujete poradit s výběrem?

Zeptejte se co vás zajímá
468 008 989 (po-pá: 8-17 hod)Napište nám svůj dotaz
icon
Dodání do druhého dnepokud je dostupnost Ihned k expedici
icon
Odborné poradenstvíNechte si poradit od specialistů

ETA 2147 90010 Duplica Vital

Popis produktu

Domácí pekárna ETA 2147 90010 Duplica Vital

  • Displej
  • Příkon (W): 815
  • Max. kapacita (g): 1600
  • Počet programů: 13
  • Počet hnětacích háků: 2
  • Bezlepkové pečení
  • Provedení výrobku: černá barva, nerez
  • nastavení zabarvení kůrky – střední; světlá; tmavá
  • odložený start
  • program „Vital“ a program „Kvašení“
  • Možnost přípravy bezlepkového chleba,kvásku, různých druhů sladů, jogurtů, sojových sýrů apod.

Příslušenství:

  • 2 nádoby s nepřilnavým povrchem
  • 6 hnětacích háků - 3 velikosti hnětacích háků
  • nástavba na pečení baget

Programy:

  • Vital – pro bílý, pšeničný a žitný chléb – program je určen pro individuální nastavení všech fází přípravy chleba, vánočky, sekané a "sojového“ sýru.
  • Klasik – program je určen pro bílý pšeničný a hnědý žitný chléb, také pro chléb ochucený bylinkami a rozinkami.
  • Celozrnný – program je určen pro pečení celozrnného chleba z mouky s nízkým obsahem lepku, toto nastavení poskytuje delší čas na hnětení/míchání, kynutí (tj. nabobtnání zrn) a předehřátí, s tímto programem nedoporučujeme používat "funkci čas”.
  • Toastový – program je určen pro pečení lehkého chleba, francouzského chleba s křupavou kůrkou a lehkým středem, toto nastavení poskytuje delší čas na hnětení/míchání a kynutí potřebného k dodání „nadýchanější" struktury charakteristické pro francouzský chléb (pozn.: konečným tvarem ovšem není bageta).
  • Rychlý – program je určen pro rychlou přípravu bílého, pšeničného a žitného chleba, chléb pečený v tomto režimu je menší a má hutnější střed.
  • Sladký – program je určen pro pečení sladkých typů chleba s křupavější kůrkou než při pečení s programem “Klasik”.
  • Dort – program je určen pro hnětení/míchání surovin (např. na dort, koláč), které se následně pečou po nastavený čas, doporučujeme napřed zamíchat složky do dvou dílů a ty potom vysypat do pečicí formy, v tomto režimu nelze nastavit velikost dortu.
  • Džem – program je určen pro přípravu džemu, marmelády nebo kompotu z čerstvého ovoce, v tomto režimu nelze nastavit velikost a barvu, při časté přípravě džemu vám doporučujeme si obstarat druhou formu, kterou budete používat výhradně k tomuto účelu (kyseliny uvolňující se při vařeni z ovoce by mohly způsobit, že chleb upečeny ve stejné formě se nebude dobře vyklápět).
  • Těsto – program je určen pro přípravu (hnětení/míchání a následné kynutí) těsta bez pečení, k přípravě těsta můžete použít různé suroviny pro různé druhy pečiva (např. chlebové rohlíky, pizza atd.), pokud chcete následně péci, musíte nastavit odpovídající hmotnost, požadovanou barvu kůrky a typ programu, v tomto režimu nelze nastavit velikost a barvu
  • Ultrarychlý – program je určen pro rychlou přípravu bílého, pšeničného a žitného chleba, toto nastavení zkracuje čas potřebný k hnětení/míchání, kynutí a následného pečení na minimum.
  • Pečení – program je určen pro pečení hnědého chleba, dortů nebo sekané, program je přednastaven na 10 minut, délku pečení však můžete upravit podle potřeby tlačítkem „čas“, nejdelší nastavení je na 1 hodinu, v tomto režimu nelze nastavit velikost.
  • Dezert – program je určen pro hnětení/míchání surovin (např. na dort, koláč), které se následně pečou po nastavený čas, doporučujeme napřed zamíchat složky do dvou dílů a ty potom vysypat do pečicí formy, v tomto režimu nelze nastavit velikost.
  • Kvašení – program je určen pro přípravu kváskové kultury (kvásku) jogurtu a obilných sladů (amasaké) a pod., optimální teplotu pro přípravu nastavíte tlačítkem „čas“, teplotu lze nastavit v rozsahu 20 – 50 °C (vždy v krocích po 2 °C), maximální délka programu je 20 hodin, b tomto režimu nelze nastavit velikost, barvu a čas.


Přílohy ke stažení:

Dotazy a diskuze


Vložit dotaz

Tyto osobní informace potřebujeme pro vyřízení vašeho dotazu. Detaily o zpracování osobních údajů naleznete zde.

Video (1)