Tisknout



Multifunkční hrnec s formou na bábovku Concept CK 9090

Výrobce:
Concept
Katalogové číslo:
CON000000001145

IHNED k expedici Kdy budu mít zboží doma?

2 999 

včetně RP a DPH

informace o prodloužené záruce


Popis zboží

Multifunkční hrnec Concept CK 9090 s 9+1 funkcí: umí upéct i bábovku!

Důvody, proč se rozhodnout právě pro multifunkční hrnec CK9090:

Spotřebič, který umí smažit, vařit, grilovat, dusit, vařit v páře, opékat, připravovat fondue, fritovat, fungovat jako pomalý hrnec a hlavně: upéct bábovku.

Nebudete potřebovat pánve, hrnce, gril, fritovací hrnec, parní hrnec ani troubu. Ušetříte místo v kuchyni i peníze.

Je skladný, nezabere mnoho místa a snadno ho převezete na chatu nebo na chalupu.

Potah vnitřní nádoby je vyroben z odolného nepřilnavého keramického materiálu.

Nepřilnavou formu na bábovku můžete využít i k přípravě nepečených dezertů.

Díky multifunkčnímu hrnci CK9090 obohatíte svůj jídelníček, aniž byste museli nakupovat další a další spotřebiče.

Technické parametry:

  • Objem: 4 l
  • Plně rozebiratelný – nádobu lze mýt v myčce
  • Variabilní nastavení teploty od 80°C do 240°C
  • Skleněná poklice
  • Vyjímatelná nádoba s nepřilnavým keramickým povrchem
  • Úchyty pro snadné přenášení
  • Objem olejové náplně: 1,5 -2l
  • Kontrolka termostatu
  • Protiskluzové nožičky
  • Příslušenství: forma na bábovku, mřížka pod bábovkovou formu, fondue set 6 vidliček, koš na fritování, děrovaná naběračka, mřížka na vaření v páře
  • Rozměry nádoby: 275 x 275 x 95 mm (vxšxh)
  • Vnější rozměry: 350 x 335 x 235 mm (vxšxh)
  • Příkon: 1500 W

9 + 1 funkce multifunkčního hrnce Concept CK9090:

  1. Smažení
    Kdo by odolal dokřupava osmaženému klasickému českému řízku?
  2. Vaření
    Knedlíky kynuté, bramborové, houskové, tvarohové, polévky, omáčky... vaše rodina bude nadšená.
  3. Grilování
    Vepřová panenka, krkovička nebo kuřecí steak, k tomu grilovaná cuketa, lilek, cibule a žampiony...příprava s minimem tuku a dokonalou chutí.
  4. Vaření v páře
    Vařením v páře na mřížce nad vodou si připravíte křehkou přílohu nebo hlavní chod plný vitamínů. Stačí dochutit dresingem nebo jemnou omáčkou.
  5. Zapékání
    Zapečte si klasické české šunkafleky, francouzské brambory nebo italské lasagně.
  6. Fondue 
    Připravte si čokoládu na rozpuštění a čerstvé ovoce, které máte rádi: jahody, ananas, banány... dezert, který potěší.
  7. Fritování
    Fritované hranolky nebo krokety chutnají stejně nejlíp!
  8. Ohřívání
    Přišel někdo pozdě k obědu? Nevadí... 

Komentáře



Zboží ještě nebylo okomentováno, buďte první.






TOPlist