Multifunkční hrnec Concept CK 5000
Podobné kategorie
Potřebujete poradit s výběrem?
Zeptejte se co vás zajímá468 008 989 (po-pá: 8-17 hod)Napište nám svůj dotaz
Concept CK 5000
Popis produktu
Multifunkční hrnec Concept CK 5000 Traditional and Modern way
Důvody, proč se rozhodnout právě pro multifunkční hrnec CK5000:
Multifunkční hrnec, který spojuje dva hlavní trendy ve vaření: moderní, zastoupený funkcemi Sous Vide a Slow Cook a tradiční, jako pečení chleba nebo paštiky ve fomě.
Ušetříte při nákupu dalších spotřebičů a vybavení: CK5000 zastoupí i fritovací hrnec, parní hrnec, hrnec na vaření rýže, gril a pánev.
Můžete ho používat doma i na chatě nebo na chalupě.
Součástí příslušenství je forma, ve které můžete upéct chleba, dezert nebo uvařit paštiku a mřížka pro vaření v páře.
K vakuování potravin pro přípravu Sous Vide doporučujeme vakuovačky Concept.
Naučte se něco nového a zpestřete si svůj jídelníček díky multifunkčnímu hrnci CK5000.
Technické parametry:
- Objem: 6 l
- Plně rozebiratelný – nádobu lze mýt v myčce
- Skleněná poklice
- Vyjímatelná nádoba s nepřilnavým teflonovým povrchem
- Úchyty pro snadné přenášení
- Modře podsvícený LCD displej
- 11 přednastavených programů
- Protiskluzové nožičky
- Příslušenství: stojánek na přípravu fondue, mřížka na vaření v páře, fritovací koš, forma na pečení
- Vnější rozměry nádoby: 38 x 29 x 12 cm (vxšxh)
- Vnější rozměry hrnce s poklicí: 41 x 30 x 25 cm (vxšxh)
- Příkon: 1500 W
Co všechno si můžete uvařit v multifunkčním hrnci CK5000 pomocí 11ti přednastavených programů:
-
SAUTE
Soté: Použití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 190°C a 220°C a času od 5 do 120 min. Připravíte si vynikající dušené maso ve vlastní šťávě. Kuřecí, telecí, vepřové, se zeleninou, houbami... stačí jenom uvařit těstoviny nebo rýži jako přílohu. -
STEAM
Vaření v páře: Tento program umožňuje vaření v páře s možností nastavení času od 20 do 90 min. Zelenina plná vitamínů jako příloha nebo hlavní jídlo potěší nejen -
STEW
Dušení: Tento program umožňuje vaření a dušení v časech od 2 do 4 hod. Klasický guláš, roštěnky na houbách... vaší fantazii meze neklademe. -
SLOW COOK HI/LOW
Pomalé vaření: Podle druhu připravovaného pokrmu zvolte ze dvou přednastavených teplot HI (Vysoká) nebo LOW (Nízká) a nastavte časovač v rozmezí od 4 do 12 hod. -
FRY
Fritování: Použití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 150°C a 190°C a času od 1 do 30 min. Česká klasika: smažený sýr, hranolky nebo krokety, květák, houby, filé... -
BAKE
Pečení: Vyberte režim BAKE a nastavte teplotu mezi 150°C a 190°C a čas v programu pečení od 30 min do 4 hod. Upečte si dezert k odpolednímu čaji nebo kávě nebo chutný domácí chléb ke snídani. Ve formě si můžete připravit i domácí paštiku - z doma mletého masa, bez konzervantů, stabilizátorů... uvidíte, že chutná úplně jinak. -
ROAST
Smažení: Vyberte režim ROAST a nastavte teplotu mezi 150°C a 180°C a čas smažení od 30 min do 3 hod. Křupavý šťavnatý řízek - co dodat? -
RICE
Vaření rýže: Stejně jako u všech standardních hrnců na vaření rýže je tento režim plně automatický. Vaření rýže nevyžaduje nastavování teploty ani časovače. -
SOUS VIDE
Použití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 45°C a 95°C a času od 30 min do 72 hod. Neskutečně jemné a křehké maso plné šťávy plně vynahradí trochu náročnější přípravu s vakuováním. Plátky vybraného masa nakořeníte, můžete nechat odležet, pak zavakuujete a vložíte na určitou dobu (podle receptu) do vodní lázně. Poté vyjmete a krátce opečete na pánvi. Neskutečná chuť... -
KEEP WARM
Udržování teploty: Udržování teploty v tomto hrnci lze nastavit mezi od 1 do 4 hod. Když se někdo z rodiny zdrží a přijde později na oběd, nemusíte jídlo znova ohřívat.