Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm

Porovnejte naši cenu s konkurencí
Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm
Katalogové číslo: 252264
skladem( ověření dostupnosti zboží )Možnosti doručení

5 a více kusů, možnost vyzvednutí:Osobní odběr prodejna Svitavy

1 390 Kč s DPH
Spočítat splátky Home Credit
Přidat do porovnání

Potřebujete poradit s výběrem?

Zeptejte se co vás zajímá
468 008 989 (po-pá: 8-17 hod)Napište nám svůj dotaz
icon
Dodání do druhého dnepokud je dostupnost Ihned k expedici
icon
Odborné poradenstvíNechte si poradit od specialistů

Popis produktu

Každý správný kuchař ví, že správně naporcovat maso je pro přípravu pokrmu základ. K porcování masa potřebujete dvě pomůcky, na jejichž kvalitě skutečně záleží. Ostrý nůž nebo sekáček a kvalitní dřevěný porcovací špalek.

Špalek na maso G12 – nejlepší volba pro porcování

Porcování masa nebo krájení zeleniny i tvrdých surovin na dřevěné masivní desce je šetrné k nožům i sekáčkům na maso, dřevo netupí jejich ostří. Porcovací špalek využijete i při naklepávání masa paličkou. O kvalitním provedení špalku na porcování masa o velikosti 40 x 30 cm svědčí i jeho tloušťka 6 cm.

 

Bukový špalek na porcování je sázka na jistotu

Dřevěné špalky na maso se vyrábějí z různých druhů dřeva, my jsme při výrobě porcovacího špalku G21 použili dřevo bukové pro jeho skvělé vlastnosti.

Na rozdíl od dřeva dubového v sobě bukové dřevo  nemá hořkost, která by se mohla přenést na potraviny, ani se nedá tak snadno znečistit a zabarvit, jako je tomu například u dřeva jasanového nebo lipového. Bukový porcovací špalek je chuťově neutrální, tvrdý a odolný i správně hutný.

 

Jak pečovat o dřevěné špalky na maso

Aby vám porcovací špalek vydržel co nejdéle, nemyjte jej v myčce ani nečistěte saponáty. Při správné péči budete mít špalek na porcování masa v perfektním stavu i bez použití chemie. Stačí, když jej po každém použití opláchnete a necháte oschnout, krájecí desku můžete také vyčistit citronovou šťávou nebo octem. Dobré je dřevěný špalek čas od času naolejovat rostlinným nebo minerálním olejem, aby dřevo nepřesychalo.

TIP: Před krájením/sekáním krvavého masa můžete dřevěný špalek namočit. Krev a šťáva z masa nebudou do dřeva tak snadno vsakovat.

Hlavní přednosti
  • Kvalitní dřevěný porcovací špalek s tloušťkou 6 cm
  • Chuťově neutrální bukové dřevo
  • Přírodní materiál šetrný k ostřím nožů a sekáčků
  • Vyrobeno v České republice
Specifikace
  • Materiál: bukové dřevo
  • Rozměry (Š x V x H): 400 x 300 x 60 mm
  • Hmotnost: 5,3 kg

Dotazy a diskuze


Vložit dotaz

Tyto osobní informace potřebujeme pro vyřízení vašeho dotazu. Detaily o zpracování osobních údajů naleznete zde.

Není to přesně to co jste hledali? Vybírejte z podobných produktů