Pákové espresso Orava ES-300

Doprava zdarma
Pákové espresso Orava ES-300
Katalogové číslo: 282352
skladem( ověření dostupnosti zboží )Možnosti doručení

1 - 2 kusy, možnost vyzvednutí:Osobní odběr prodejna Svitavy

+ 369 Kč
+ 899 Kč
4 226 Kč s DPH
Spočítat splátky CofidisSpočítat splátky Home Credit
Přidat do porovnání

Potřebujete poradit s výběrem?

Zeptejte se co vás zajímá
468 008 989 (po-pá: 8-17 hod)Napište nám svůj dotaz
icon
Dodání do druhého dnepokud je dostupnost Ihned k expedici
icon
Odborné poradenstvíNechte si poradit od specialistů

Popis produktu

Pákový espresso kávovar

  • design s nerezovou úpravou
  • nerezová tryska na napěnění mléka pro krémovou pěnu
  • 15 bar
  • světelná signalizace

Privátní barista od Oravy!

Mistrem pro přípravu excelentního espressa i lehoučkého mléčného kapučína je pákový espresso kávovar Orava ES-300. Kávě skutečně rozumí a je stvořen tak, aby při přípravě espressa zohlednil všechny faktory pro dokonalý výsledek.

Elegantní a kompaktní design s nerezovou úpravou. Možnost použít mletou kávu i všechny druhy porcované kávy. Provozní tlak: 15 bar. Odnímatelná nádoba na vodu o objemu 1,6l. Nerezová tryska k napěnění mléka pro krémovou pěnu. Světelná signalizace přípravy a provozu. Tepelná pojistka proti přehřátí.

Provozní tlak

Kávovar ES-300 má tlak 15 barů – na espressu tak dokáže vyčarovat zlatavou krémovou pěnu, která mu dodává bohatou chuť a podmanivé aroma.

Páka na vložení umleté kávy

Pomletou kávu je třeba dostatečně upěchovat. Používá se k tomu nástroj připomínající velké razítko - zvaný tamper. Je důležité, aby káva byla upěchována rovnoměrně - aby voda protékala stejně rychle celou plochou kávy.

Lahodné kapučíno? Žádný problém.

Díky napěňovací trysce si hravě poradíte také s přípravou lahodného kapučína. Díky světelné signalizaci přípravy a provozu budete přesně vědět, kolik kroků vás dělí od prvního douška.

Kávová klasika z Itálie

Kvalitní kapučíno je rozděleno na rovnoměrné třetiny. 1/3 kávy, 1/3 teplého mléka, 1/3 zpěněného mléka. Množství teplého mléka + získané pěny je tedy dvojnásobkem připravené kávy.

Dotazy a diskuze


Vložit dotaz

Tyto osobní informace potřebujeme pro vyřízení vašeho dotazu. Detaily o zpracování osobních údajů naleznete zde.

Není to přesně to co jste hledali? Vybírejte z podobných produktů