Forma na hamburger Orion Forma na hamburger UH (124922)

ihned k expediciMožnosti doručení
59 Kč s DPH49 Kč bez DPH
PorovnatKatalogové číslo: 95795

Potřebujte poradit s výběrem?

Zeptejte se co vás zajímá
Jan Novák468 008 989 (po-pá: 8-17 hod)Napsat odborníkovi
icon
Doprava zdarmaNyní již při nákupu nad 2 000 kč
icon
Dodání do druhého dneProdukty máme skladem
icon
let na trhuMáme zkušenosti a historii
icon
Odborné poradenstvíNechte si poradit od specialistů

Orion Forma na hamburger UH (124922)

ihned k expedici

Popis produktu

Orion Forma na hamburger UH (124922)

Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Můžete vytvořit buď pouze masové šťavnaté placičky nebo plněné čímkoli, co máte rádi. Do formy vložíte tvarovaný disk, vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete. Pak už jen stačí ze spodu zatlačit na disk a placičku vysunete z formy. V případě přípravy plněných hamburgerů použijete do formy plochý disk, naplníte částečně masem, výstupkem ve víčku vytvarujete "mističku" pro uložení směsi - např, cibulka, sýr,..., poté znovu vložíte vrstvu mletého masa a upěchujete víčkem. Pomocí plochého disku pak vysunete hotový plněný hamburger z formy.

Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.

Specifikace:

  • Materiál: plast
  • Rozměry: forma vytvoří hamburgery o pr. 10,5 cm

Nevíte si rady s výběrem? Pomůžeme vám


Přečtěte si konkrétní rady z naší poradny

Dotazy a diskuze


Vložit dotaz