Proč používat parní troubu?

11. 7. 2016

Parní trouba vám nabízí vše, co jste si na své dosavadní troubě oblíbili, a ještě něco navíc! S párou můžete posunout své vaření na vyšší úroveň. Chléb a koláče budou vláčnější a nadýchanější, maso bude více šťavnaté, jemné a propečené tak akorát. Všechna vaše oblíbená jídla jednoduše získají nový rozměr chuti. Chcete servírovat ve své kuchyni profesionální kvalitu? Zvolte si páru, která vás nikdy nezklame!
 

 


Proč parní trouba?
Běžná trouba působí na potraviny suchým teplem. Parní trouby navíc přidají k procesu pečení páru. Ta zlepšuje chuť, strukturu i barvu, a zároveň zachovává křehkost pokrmů. Každé jídlo promění v mistrovské dílo.
 

Za lepším pečením se ukrývá věda
Molekuly vody vedou teplo rychleji než horký vzduch, proto se pokrm upeče důkladněji. Stačí pouhé stisknutí tlačítka a naše trouba PlusSteam dodá ideální množství páry pro vaše vynikající pečení. Výsledkem bude nadýchanější těsto a křupavější kůrčička.

 

 

Během posledních 3 let musíme, jako jedny z nejprodávanějších, zmínit parní trouby AEG
S AEG je výběr parní trouby velmi jednoduchý. Pro jemnější masové pokrmy a sladké i slané pečení je ideální trouba ThermicSteam s funkcí čtvrtinové páry. Pokud často připravujete maso, ryby a zeleninu, trouba ProCombi® se postará, aby byly všechny tyto pokrmy ještě chutnější. Pokud požadujete to nejlepší, zvolte si inteligentní troubu ProCombi® Plus Smart vybavenou špičkovou technologií a funkcí SousVide pro neuvěřitelné kulinářské výsledky.

 

Proč vařit metodou sous-vide?
V troubách AEG ProCombi® Plus s funkcí SousVide můžete dosáhnout výsledků, kterých je nemožné docílit v normální troubě. Metoda SousVide využívá vakuově utěsněné sáčky pro zpomalení oxidace a zachování chuti. Navíc se teplota udržuje v rozmezí s odchylkou poloviny stupně. Tato preciznost vám zaručí fantastickou chuť a pokaždé perfektní výsledek. SousVide je sice pokročilá technika vaření, ale zároveň je velmi snadná.

Vychutnávejte si profesionální výsledky doma
S ProCombi® Plus si můžete užívat profesionální výsledky v pohodlí své vlastní kuchyně. Parní programy této trouby výrazně usnadňují přípravu toho nejlahodnějšího masa, křehkých ryb i nádherně vypečeného pečiva.
Trouba je navíc vybavená technologiemi, díky kterým uvaříte každé jídlo přesně podle vašich představ. Takže si můžete být jistí, že dosáhnete neuvěřitelných výsledků, které vám prostě běžná trouba nedokáže poskytnout.

Perfektní výsledek zevnitř i zvenčí
Funkce PlusSteam přidává páru během prvních 15 minut pečení, čímž podpoří kynutí těsta, zvětší jeho objem a postará se o vláčnou konzistenci. Pak přebere žezlo horký vzduch a po zbývající čas se pokrm peče při tradičním horkovzdušném ohřevu. Díky tomu se vytvoří fantastická křupavá kůrka a nádherný zlatavý povrch. Výsledkem bude pokrm perfektně upečený zevnitř i zvenčí.

 

 

   




TOPlist