Moderní způsob pečení a vaření s troubami CombiSteam

18. 11. 2014

Profesionální šéfkuchaři běžně kombinují horko a páru, aby získali z ingrediencí ještě více. Electrolux má více než 90 let zkušeností s výrobou vybavení pro nejlepší šéfkuchaře Evropy. A nyní, s novou troubou Electrolux CombiSteam, můžete i vy zvýraznit chuť vašich oblíbených jídel.
 

Kombinujte konvenční pečení a páru a získejte jídlo, které je uvnitř vláčné a na povrchu křupavé. Zachovává více živin, vitaminů a minerálů, přitom omezuje dobu vaření až o 20 %. Trouby Electrolux CombiSteam jsou ideální pro zdravý způsob stravování a moderní vaření.


Samostatná vestavná trouba Electrolux EOB 8751 AOX


Pára + Horký vzduch:
Kombinujte páru a horko stejně jako profesionální šéfkuchař a dosáhněte dokonalé rovnováhy mezi vláčností a křupavostí.
 

Programování přes dotykové menu:
Využijte profesionálních rad díky 100 předprogramovaným programům a tipům pro vaření.
 

XL ventilátor pro stejnoměrné výsledky:
UltraFanPlus zajistí, že jídla umístěná kdekoliv v troubě se uvaří či upečou stejnoměrně.
 

Pyro SelfClean:
Použijte sílu páry pro povrch bez jediné skvrny.
 

O 10 % vyšší energetická účinnost:
Extra izolace dělá z této trouby o 10% energeticky účinnější zařízení než jiná v energetické třídě A.
 

Zabudovaná pečící sonda:
Nepřetržité monitorování vnitřní teploty jídla a automatické vypínání trouby, když je jídlo hotovo.
 

Samostatná vestavná trouba Electrolux EOB 8851 AOX            




TOPlist