Parní hrnec Morphy Richards 48780 Intellisteam

Doprava zdarma
Parní hrnec Morphy Richards 48780 Intellisteam
Katalogové číslo: 16577
momentálně vyprodáno
podívejte se prosím na aktuálně dostupné produkty

Potřebujete poradit s výběrem?

Zeptejte se co vás zajímá
468 008 989 (po-pá: 8-17 hod)Napište nám svůj dotaz
icon
Dodání do druhého dnepokud je dostupnost Ihned k expedici
icon
Odborné poradenstvíNechte si poradit od specialistů

Morphy Richards 48780 Intellisteam

Popis produktu

Parní hrnec Morphy Richards INTELLI STEAM 48780

  • Příkon 1,6 kW
  • Parní hrnec se třemi nádobami o celkové kapacitě 10 l
  • Ohřev omáček 2x 500 ml
  • Programovatelný digitální display
  • Provedení výrobku: nerez/černá barva
  • Odkapová mísa a vnitřní nádoby omyvatelné v myčce
  • Prostor pro síťovou šňůru
  • Celé menu je připravené v jeden čas – inteligentní digitální časovač připraví kompletní jídlo naráz a hotové jej budete mít přesně v jednom čase.
  • Přednastavené časy – pro různá jídla i ta, která připravujete poprvé máme přednastavené časy. Již žádné odhadování.
  • Personalizace – jednotlivé časy příprav mohou být pře-nastaveny a dokonce uloženy do paměti pro budoucí použití.
  • Vaří celé menu – připravte jídlo až pro 4 osoby za použití všestranného příslušenství od rýže, omáček, masa až po zeleninu.
  • Funkce udržování tepla – udrží jídlo při optimální teplotě až 40 minut.
  • Skladování – snadno uložíte do všech kuchyňských linek. Příslušenství ukryjete do hrnce samotného a přívodní kabel navinete do prostoru pod hrncem.
  • Unikátní jednopatrový design – nejen pro snadnou a bezpečnou manipulaci.
  • 3 samostatné ohřevné elementy – pro maximální kontrolu při nastavení různých časů příprav u různých druhů jídel.
  • Rozměry vxšxh: 234x306x306 mm
  • Hmotnost: 4606 g
  • Vaření v páře je populárním způsobem jak zachovat maximum vitamínů v připravovaném jídle.

Morphy Richards Intellisteam je vskutku revolučním parním hrncem, který připraví pokrm jako zeleninu, maso nebo omáčky a uchová jejich přirozenou chuť a výživnou hodnotu.

Jeho unikátní a inteligentní digitální časovač zajistí, že všechny ingredience jsou připraveny vždy v jeden společný čas.

Snadno… rychle… současně!


Bezkonkurenční konzervace vitamínů
Vaření v páře není pouhým výkřikem moderní doby, ale v Číně je známé již tisíce let. Proč je však tak výhodné a propagované?
 
V naší kuchyni se často vaří nebo fritují ryby, těstoviny, rýže, zelenina nebo ovoce. To je však škoda! Tolik ceněný vitamín C se totiž vytrácí, jakmile se dostanou do kontaktu s vodou nebo vzduchem. Obsah vitamínů ve výsledném pokrmu je tak závislý především na použité metodě vaření. Například hnědá rýže by měla být vařena výhradně v parním hrnci, protože pouze tak je zajištěn obsah hodnotného vitamínu B1.
 
Dnešní výzkumy navíc dokazují, že dieta založená na 5 zeleninových jídlech denně, z nichž dvě až tři jsou vařené, pomáhá organizmu bojovat s procesem stárnutí a dalšími patologickými změnami. Důležité však je, aby byly ingredience připraveny tím správným způsobem. Nejlépe párou, která uchová maximum vitamínů a minerálních látek.
Již díky malé změně ve stravovacích návycích totiž můžete nahradit drahou a nepříjemnou doplňkovou konzumaci vitamínů formou tablet. Vitamíny jsou navíc organizmem vstřebávány daleko efektivněji v jejich přirozené podobě, tedy konzumací v průběhu jídla.
 
Denní dávka vitamínu C pro dospělého člověka je 110 mg
84% vitamínu C zůstane v brokolici připravené párou (oproti 40% které zůstanou při klasickém vaření)
150 g v páře vařené brokolice obsahuje zhruba 75 mg vitamínu C  (tj. 2/3 denní dávky vitamínu C pro dospělého člověka)

Dotazy a diskuze


Vložit dotaz

Tyto osobní informace potřebujeme pro vyřízení vašeho dotazu. Detaily o zpracování osobních údajů naleznete zde.