Pánev železná Kela KL 11617

Doprava zdarma
1 059 Kč s DPH875 Kč bez DPH
Doprava ZDARMA - Při nákupu tohoto produktu získáváte dopravu zdarma.
PorovnatKatalogové číslo: 90067

Potřebujte poradit s výběrem?

Zeptejte se co vás zajímá
Jan Novák468 008 989 (po-pá: 8-17 hod)Napsat odborníkovi
icon
Dodání do druhého dneProdukty máme skladem
icon
Odborné poradenstvíNechte si poradit od specialistů

Popis produktu

Pánev železná Kela KL 11617

Strojově kovaná smažící pánev. Velmi silné a těžké provedení. Před prvním použitím je nutné pánev vypálit. Ideální na přípravu steaků, prudké restování masa či zeleniny a grilování, vynikají extrémní tepelnou vodivostí. Ocel použitá na výrobu pánví Ferrum je 100% přírodní materiál. Pánve nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, jsou ekologické a recyklovatelné.

Železné pánve jsou vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce, ale používaná plotna musí být větší než průměr pánve. Pánev se tak nebude při prvotním vypálení kroutit a deformovat, čímž by došlo k poškození a trvalému znehodnocení pánve. Nejlepší způsob využití této pánve je na plynovém sporáku.

Ke grilování na pánvi je nejlepší železná kovaná pánev. Čím masivnější, tím lepší.

Před prvním použitím je nutné pánev vypálit dle následujících pokynů, aby nedošlo k jejímu znehodnocení:
1. pánev vymyjte běžným saponátovým prostředkem na nádobí a horkou vodou
2. po umytí pánev vysušte
3. suchou pánev postavte na sporák a velmi silně rozehřejte
4. až nyní přidejte olej
5. až se olej rozpálí přidejte nahrubo nakrájené plátky syrových brambor se slupkami a hodně soli
6. brambory dobře opečte a pak vyhoďte - zajistěte dostatečný odtah par pomocí digestoře
7. po skončení železnou kovanou pánev opět umyjte a vytřete mastným papírem, aby při skladování nerezivěla

  •  Materiál: železo
  •  Průměr: 28 cm
  •  Výška: 5 cm
  •  Rukojeť z nerezové oceli

Nevíte si rady s výběrem? Pomůžeme vám


Přečtěte si konkrétní rady z naší poradny

Dotazy a diskuze


Vložit dotaz