Pánev železná Kela KL 11615

Pánev železná Kela KL 11615
Katalogové číslo: 90069
momentálně vyprodáno
podívejte se prosím na aktuálně dostupné produkty

Potřebujete poradit s výběrem?

Zeptejte se co vás zajímá
468 008 989 (po-pá: 8-17 hod)Napište nám svůj dotaz
icon
Dodání do druhého dnepokud je dostupnost Ihned k expedici
icon
Odborné poradenstvíNechte si poradit od specialistů

Popis produktu

Pánev železná Kela KL 11615

Strojově kovaná smažící pánev. Velmi silné a těžké provedení. Před prvním použitím je nutné pánev vypálit. Ideální na přípravu steaků, prudké restování masa či zeleniny a grilování, vynikají extrémní tepelnou vodivostí. Ocel použitá na výrobu pánví Ferrum je 100% přírodní materiál. Pánve nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, jsou ekologické a recyklovatelné.

Železné pánve jsou vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce, ale používaná plotna musí být větší než průměr pánve. Pánev se tak nebude při prvotním vypálení kroutit a deformovat, čímž by došlo k poškození a trvalému znehodnocení pánve. Nejlepší způsob využití této pánve je na plynovém sporáku.

Ke grilování na pánvi je nejlepší železná kovaná pánev. Čím masivnější, tím lepší.

Před prvním použitím je nutné pánev vypálit dle následujících pokynů, aby nedošlo k jejímu znehodnocení:
1. pánev vymyjte běžným saponátovým prostředkem na nádobí a horkou vodou
2. po umytí pánev vysušte
3. suchou pánev postavte na sporák a velmi silně rozehřejte
4. až nyní přidejte olej
5. až se olej rozpálí přidejte nahrubo nakrájené plátky syrových brambor se slupkami a hodně soli
6. brambory dobře opečte a pak vyhoďte - zajistěte dostatečný odtah par pomocí digestoře
7. po skončení železnou kovanou pánev opět umyje a vytřete mastným papírem, aby při skladování nerezivěla

  •  Materiál: železo
  •  Průměr: 20 cm
  •  Výška: 4 cm
  •  Rukojeť z nerezové oceli

Dotazy a diskuze


Vložit dotaz

Tyto osobní informace potřebujeme pro vyřízení vašeho dotazu. Detaily o zpracování osobních údajů naleznete zde.