Tisknout



Multifunkční hrnec Concept CK 5000

Výrobce:
Concept
Katalogové číslo:
CON000000001141


3 367 

včetně RP a DPH

informace o prodloužené záruce
Splátková kalkulačka
 


Popis zboží

Multifunkční hrnec Concept CK 5000 Traditional and Modern way

Důvody, proč se rozhodnout právě pro multifunkční hrnec CK5000:

Multifunkční hrnec, který spojuje dva hlavní trendy ve vaření: moderní, zastoupený funkcemi Sous Vide a Slow Cook a tradiční, jako pečení chleba nebo paštiky ve fomě.

Ušetříte při nákupu dalších spotřebičů a vybavení: CK5000 zastoupí i fritovací hrnec, parní hrnec, hrnec na vaření rýže, gril a pánev.

Můžete ho používat doma i na chatě nebo na chalupě.

Součástí příslušenství je forma, ve které můžete upéct chleba, dezert nebo uvařit paštiku a mřížka pro vaření v páře.

K vakuování potravin pro přípravu Sous Vide doporučujeme vakuovačky Concept.

Naučte se něco nového a zpestřete si svůj jídelníček díky multifunkčnímu hrnci CK5000.

Technické parametry:

  • Objem: 6 l
  • Plně rozebiratelný – nádobu lze mýt v myčce
  • Skleněná poklice
  • Vyjímatelná nádoba s nepřilnavým teflonovým povrchem
  • Úchyty pro snadné přenášení
  • Modře podsvícený LCD displej
  • 11 přednastavených programů
  • Protiskluzové nožičky
  • Příslušenství: stojánek na přípravu fondue, mřížka na vaření v páře, fritovací koš, forma na pečení
  • Vnější rozměry nádoby: 38 x 29 x 12 cm (vxšxh)
  • Vnější rozměry hrnce s poklicí: 41 x 30 x 25 cm (vxšxh)
  • Příkon: 1500 W

Co všechno si můžete uvařit v multifunkčním hrnci CK5000 pomocí 11ti přednastavených programů:

  1. SAUTE
    Soté: Použití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 190°C a 220°C a času od 5 do 120 min. Připravíte si vynikající dušené maso ve vlastní šťávě. Kuřecí, telecí, vepřové, se zeleninou, houbami... stačí jenom uvařit těstoviny nebo rýži jako přílohu.
  2. STEAM
    Vaření v páře: Tento program umožňuje vaření v páře s možností nastavení času od 20 do 90 min. Zelenina plná vitamínů jako příloha nebo hlavní jídlo potěší nejen
  3. STEW
    Dušení: Tento program umožňuje vaření a dušení v časech od 2 do 4 hod. Klasický guláš, roštěnky na houbách... vaší fantazii meze neklademe.
  4. SLOW COOK HI/LOW
    Pomalé vaření: Podle druhu připravovaného pokrmu zvolte ze dvou přednastavených teplot HI (Vysoká) nebo LOW (Nízká) a nastavte časovač v rozmezí od 4 do 12 hod.
  5. FRY
    Fritování: Použití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 150°C a 190°C a času od 1 do 30 min. Česká klasika: smažený sýr, hranolky nebo krokety, květák, houby, filé...
  6. BAKE
    Pečení: Vyberte režim BAKE a nastavte teplotu mezi 150°C a 190°C a čas v programu pečení od 30 min do 4 hod. Upečte si dezert k odpolednímu čaji nebo kávě nebo chutný domácí chléb ke snídani. Ve formě si můžete připravit i domácí paštiku - z doma mletého masa, bez konzervantů, stabilizátorů... uvidíte, že chutná úplně jinak.
  7. ROAST
    Smažení: Vyberte režim ROAST a nastavte teplotu mezi 150°C a 180°C a čas smažení od 30 min do 3 hod. Křupavý šťavnatý řízek - co dodat?
  8. RICE 
    Vaření rýže: Stejně jako u všech standardních hrnců na vaření rýže je tento režim plně automatický. Vaření rýže nevyžaduje nastavování teploty ani časovače.
  9. SOUS VIDE
    Použití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 45°C a 95°C a času od 30 min do 72 hod. Neskutečně jemné a křehké maso plné šťávy plně vynahradí trochu náročnější přípravu s vakuováním. Plátky vybraného masa nakořeníte, můžete nechat odležet, pak zavakuujete a vložíte na určitou dobu (podle receptu) do vodní lázně. Poté vyjmete a krátce opečete na pánvi. Neskutečná chuť...
  10. KEEP WARM
    Udržování teploty: Udržování teploty v tomto hrnci lze nastavit mezi od 1 do 4 hod. Když se někdo z rodiny zdrží a přijde později na oběd, nemusíte jídlo znova ohřívat.

Komentáře



Zboží ještě nebylo okomentováno, buďte první.






TOPlist