Multifunkční hrnec Concept CK 5000

Doprava zdarma
momentálně vyprodáno
podívejte se prosím na aktuálně dostupné produkty
Katalogové číslo: 100685

Potřebujte poradit s výběrem?

Zeptejte se co vás zajímá
Jan Novák468 008 989 (po-pá: 8-17 hod)Napsat odborníkovi
icon
Dodání do druhého dneProdukty máme skladem
icon
Odborné poradenstvíNechte si poradit od specialistů

Popis produktu

Multifunkční hrnec Concept CK 5000 Traditional and Modern way

Důvody, proč se rozhodnout právě pro multifunkční hrnec CK5000:

Multifunkční hrnec, který spojuje dva hlavní trendy ve vaření: moderní, zastoupený funkcemi Sous Vide a Slow Cook a tradiční, jako pečení chleba nebo paštiky ve fomě.

Ušetříte při nákupu dalších spotřebičů a vybavení: CK5000 zastoupí i fritovací hrnec, parní hrnec, hrnec na vaření rýže, gril a pánev.

Můžete ho používat doma i na chatě nebo na chalupě.

Součástí příslušenství je forma, ve které můžete upéct chleba, dezert nebo uvařit paštiku a mřížka pro vaření v páře.

K vakuování potravin pro přípravu Sous Vide doporučujeme vakuovačky Concept.

Naučte se něco nového a zpestřete si svůj jídelníček díky multifunkčnímu hrnci CK5000.

Technické parametry:

  • Objem: 6 l
  • Plně rozebiratelný – nádobu lze mýt v myčce
  • Skleněná poklice
  • Vyjímatelná nádoba s nepřilnavým teflonovým povrchem
  • Úchyty pro snadné přenášení
  • Modře podsvícený LCD displej
  • 11 přednastavených programů
  • Protiskluzové nožičky
  • Příslušenství: stojánek na přípravu fondue, mřížka na vaření v páře, fritovací koš, forma na pečení
  • Vnější rozměry nádoby: 38 x 29 x 12 cm (vxšxh)
  • Vnější rozměry hrnce s poklicí: 41 x 30 x 25 cm (vxšxh)
  • Příkon: 1500 W

Co všechno si můžete uvařit v multifunkčním hrnci CK5000 pomocí 11ti přednastavených programů:

  1. SAUTE
    Soté: Použití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 190°C a 220°C a času od 5 do 120 min. Připravíte si vynikající dušené maso ve vlastní šťávě. Kuřecí, telecí, vepřové, se zeleninou, houbami... stačí jenom uvařit těstoviny nebo rýži jako přílohu.
  2. STEAM
    Vaření v páře: Tento program umožňuje vaření v páře s možností nastavení času od 20 do 90 min. Zelenina plná vitamínů jako příloha nebo hlavní jídlo potěší nejen
  3. STEW
    Dušení: Tento program umožňuje vaření a dušení v časech od 2 do 4 hod. Klasický guláš, roštěnky na houbách... vaší fantazii meze neklademe.
  4. SLOW COOK HI/LOW
    Pomalé vaření: Podle druhu připravovaného pokrmu zvolte ze dvou přednastavených teplot HI (Vysoká) nebo LOW (Nízká) a nastavte časovač v rozmezí od 4 do 12 hod.
  5. FRY
    Fritování: Použití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 150°C a 190°C a času od 1 do 30 min. Česká klasika: smažený sýr, hranolky nebo krokety, květák, houby, filé...
  6. BAKE
    Pečení: Vyberte režim BAKE a nastavte teplotu mezi 150°C a 190°C a čas v programu pečení od 30 min do 4 hod. Upečte si dezert k odpolednímu čaji nebo kávě nebo chutný domácí chléb ke snídani. Ve formě si můžete připravit i domácí paštiku - z doma mletého masa, bez konzervantů, stabilizátorů... uvidíte, že chutná úplně jinak.
  7. ROAST
    Smažení: Vyberte režim ROAST a nastavte teplotu mezi 150°C a 180°C a čas smažení od 30 min do 3 hod. Křupavý šťavnatý řízek - co dodat?
  8. RICE 
    Vaření rýže: Stejně jako u všech standardních hrnců na vaření rýže je tento režim plně automatický. Vaření rýže nevyžaduje nastavování teploty ani časovače.
  9. SOUS VIDE
    Použití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 45°C a 95°C a času od 30 min do 72 hod. Neskutečně jemné a křehké maso plné šťávy plně vynahradí trochu náročnější přípravu s vakuováním. Plátky vybraného masa nakořeníte, můžete nechat odležet, pak zavakuujete a vložíte na určitou dobu (podle receptu) do vodní lázně. Poté vyjmete a krátce opečete na pánvi. Neskutečná chuť...
  10. KEEP WARM
    Udržování teploty: Udržování teploty v tomto hrnci lze nastavit mezi od 1 do 4 hod. Když se někdo z rodiny zdrží a přijde později na oběd, nemusíte jídlo znova ohřívat.

Nevíte si rady s výběrem? Pomůžeme vám


Přečtěte si konkrétní rady z naší poradny

Dotazy a diskuze


Vložit dotaz